top of page

Michaels veckorapport v.9

I måndags besöktes Dalsland och Åmål av vår fantastiska Socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall.

Moderater från hela Dalsland träffades först hos Stig Bertilsson, KSO i Bengtsfors, för att tillsammans med Camilla få ta del av det samarbete Bengtsfors och Mellerud har inom socialtjänsten. Eftermiddagen ägnades åt Samvux i Åmål och den unika samverkansmodell kring psykisk ohälsa som Åmål driver tillsammans med Medpro och NU-sjukvården. En mycket bra och lärorik dag kring svåra frågor…


Veckan har sedan flutit på med ett flertal beredningsmöten, bl.a. inför kommun-styrelsen, folkhälso- och handikappråden. Alla med sina ansvarsområden och alla med sina utmaningar.


Trafikverket har varit på besök och resonemang kring vägar, rondeller och europavägar stod på ärendelistan. Att få en fungerande infrastruktur med säkra, funktionella knutpunkter är oerhört viktigt. Det gäller såväl säkerhetsmässigt för alla resenärer men också som garant för fortsatt positiv utveckling av landsbygden. Bra samtal - fortsättning följer

Arbetet med att komma tillrätta med sjukfrånvaro och ohälsotal har påbörjats. Många sliter hårt och far illa - det är uppenbart. Låt oss tillsammans analysera och finna ut hur vi kommer vidare.


En gnistrande solig vår/vinter-lördag förgylldes ytterligare med sprudlande energi från damernas 30km och pågående mästerskap... Man lyfter på hatten och tackar för showen.


Med detta önskar jag er alla en riktigt god helg!Comments


bottom of page