top of page

Michaels veckorapport v.19

Vilken härlig helg!


Soligt och så där lagom varmt - hoppas ni alla fått möjlighet att njuta något.


Själv passade jag på att umgås både med släkt och goda vänner. Hoppas ni haft möjlighet att göra något liknande.

Det är viktigt att få lite återhämtning, det vet vi alla. Mitt intresse för klassiska bilar fick en härlig kick av att besöka företaget ”Fahlke Classic Cars” här i Åmål då de hade öppet hus under lördagen. Mycket sevärt!! God återhämtning för mig.


Veckan i övrigt rivstartade med beredningsmöte, planeringsgenomgång inför kommande invigningar och resonemang kring möjliga exploateringar. Att kommuner behöver ett välmående näringsliv är ingen hemlighet. Låt oss vara tydliga med det.


Under tisdagen fördes samtal med berörda närboende inför en möjlig detaljplaneändring i området vid rondellen. Ett mycket bra möte med det primära syftet att resonera och framförallt lyssna.

Under onsdagen sammanträdde kommunstyrelsen och beslut fattades bland annat om att sända ut detaljplanen för det nya äldreboendet på samråd. Det handlar om ett boende för de sköra och det handlar om ett boende som fokuserar på god arbetsmiljö. Blir riktigt bra detta!


Torsdag och fredag innebar ett konvent med Fyrbodals kommunalförbund som innehöll Direktionsmöte, fokus för framtiden med både kommunchefer och politiker samlade samt traditionellt samtal med några av Fyrbodals riksdagspolitiker angående frågor som är aktuella nu - och vad vi behöver få belyst i riksdagspolitiken framöver. Ett mycket bra och väl genomfört arrangemang.


En händelserik vecka och en skön helg. Nu är vi laddade för nya tag - Nu kör vi!


Allt gott till er alla!Comments


bottom of page