top of page

Michaels veckorapport v.18

Veckans sista sammanträde avklarat (M-Åmål) och nu ägnas lite tid åt att lyssna på den partiledardebatt som SVT sänt tidigare ikväll Kul.


Vecka 18, en kortvecka, satte full fart på tisdag med en heldagsutbildning hos Svinesundskommitten och Tjärnö Marina laboratorium. Mycket intressant dag med politiskt fokus kring hotade havsmiljöer.


Onsdag fick vi besök av vår nytillsatte landshövding, Åmålsbördige Sten Tolgfors med delar av sin stab. Resonemang kring energi, infrastruktur, etableringar, grön omställning och mycket mer därtill avhandlades under ett mycket givande möte.

Efter landshövdingen följde en ekonomisk uppföljning efter tertial 1 för kommunstyrelsens räkning. Det ekonomiska läget för kommunen är kännbart ansträngt, låt inga tvivel råda om det.


Torsdagen ägnades bl.a.åt folkhälsa och medborgarnas mående. Ett beredningsmöte inför kommunens folkhälsoråd var också på tapeten.


Fredag inleddes med Bolagsstämma och konstituerande styrelsemöte i Håverud för Dalslands Kanal AB. Dagen rasslade på och avslutades med Näringslivsfest och tillhörande prisutdelningar för olika förtjänstfulla insatser från vårt kommunnära näringsliv.

Stort grattis till alla uppmärksammade och ett stort tack till alla som deltog! Riktigt kul att så många kunde komma och riktigt kul att, som avslutning, få gratulera ”Årets företagare” Susanne och Niklas från Electec systems.


Med det sagt önskar jag er alla en vilsam avslutning på helgen!Comments


bottom of page