top of page

Michaels veckorapport v.15

Lördag förmiddag ägnades åt Åmål centrum och Åmåls vårmarknad. Jag och ett litet gäng partikollegor knallade runt bland klassiska inslag som tivoli, korv, godis och annat i den kyliga vårluften. Trevliga samtal avlöste varandra och efterhand började faktiskt kvicksilvret en efterlängtad resa uppåt. Intressant var också alla de utställningar med krisberedskapstema som förevisades. Dagen avrundades hemma hos min kära mor där lite snickrande klämdes in mellan telefonsamtal och fika. Solen värmde skönt stundtals.


Veckan i övrigt började lite vackert efter påskledigheten för att, så småningom, återgå till sitt vanliga, stabila tempo. Det är mycket att göra och det är många intressanta uppgifter att sätta sig in i.


Ett flertal intressanta samtal på kontoret såväl som ett fullspäckat sammanträde med kommunstyrelsen har hanterats. Bland annat så lyfter vi fram ytterligare en detaljplan till granskning. Planberedskap är oerhört viktigt för att kunna möta både ett aktivt näringsliv och för att kunna utveckla kommunen över tid.


Kommunstyrelsen fick också göra ett mycket intressant studiebesök hos DANA i Åmål och världens faktiskt första storskaliga elmotorfabrik för transportsektorn. En riktigt högteknologisk tillverkningsindustri som imponerar!

Nu har söndagen infunnit sig och med det, tid att ladda sina egna batterier.

Idag (söndag) kan vi åter få kika på solen och glädjas åt 11 grader varmt. Hur härligt är inte det?

Med det sagt vill jag önska er alla en riktigt god helg!Comments


bottom of page