top of page

Michaels veckorapport v.12

En vecka fylld av samarbete!

Kommunala samarbeten snackades det med Nina Andersson (M-Säffle), Regionala likadana med Angelica Lundgren Bielinski (M-Thn).


Resonemang kring samvux och inte minst UPH-Åmål. En mottagning för Ungas Psykiska Hälsa som finns på Medpro, här i Åmål. Sååå viktigt att få grepp om!


Vi har gjort förberedelser inför en aktivitet med kommunens vänort De Pere, Wisconsin - USA och vi har fört företagardialoger. Har du också ett företag och vill tala om företagande i kommunen, tveka inte att ta kontakt! Ett blomstrande näringsliv är, som vi alla vet, garanten för kommunens sunda fortlevnad.


Lång genomgång med MSB - myndigheten för samhällsskydd och beredskap - gav god inblick för mig som ”ny på jobbet” i dessa viktiga frågor. Vi har riktigt duktiga människor inom vår räddningstjänst i Åmål - ingen nämnd och ingen glömd.


På fredagen var det återstart av kommunens handikappråd. Ny mandatperiod och delvis nya deltagare. Rådet är ett diskussionsforum med syfte att förenkla tillvaron något för de med begränsningar. Det ska handla om tillgänglighet men också lika mycket om delaktighet, som Åsa M uttryckte det.


Efter Rådet blev det skyndsam transport till Kroppefjälls B&B. Nu handlade det om årsavstämning för Fyrbodalsprojektet: ”Det goda livet i Dalsland”. Om även du som läser detta veckobrev vill känna lite av detta goda liv så finns god information kring projektet på kommunalförbundet Fyrbodals hemsida. Ett spännande upplägg som passar utmärkt för ett spännande landskap.


Tidiga mornar - sena kvällar…

Nu är Helgen här! Ta hand om varandra.bottom of page