top of page

Michaels veckorapport v.10

Lördag kväll och sitter ned ett slag för att summera veckan som gått.

En vecka som både startade och avslutades hos DHR-Åmålsavdelningen. I måndags körde vi ett beredningsmöte och idag (lördag) fick jag äran att sitta ordförande vid deras mycket välbesökta årsstämma. Veckan i övrigt har fyllts av beredningsmöten, ex.vis med det kommunala pensionärsrådet, spännande politiska möten inom den politiska styrgruppen och ett långt och intensivt kommunstyrelsesammanträde. Kommunstyrelsesammanträdet gav oss, bland annat, nyttig insikt i det lovande upplägget med ”Campus Dalsland” men också information kring en nära förestående organisationsförändring inom vår egen organisation - En förändring med siktet inställt på utökad service mot både det viktiga näringslivet och våra medborgare. Riktigt positivt!

Beslut fattades om så skilda saker som ”kommunens kulturstrategiska uppdrag” och om att släppa fram en ny detaljplan för samråd. Viktiga beslut för utveckling - Viktiga beslut för Åmål.


Under fredagen samlades Dalslandskommunerna tillsammans med polisledningen för polisområde östra Fyrbodal i Dals-Ed. Samtalen handlade om ”Polisiär inriktning Dalsland”. Från polisen deltog Jörgen Thoren, ny polisområdeschef sedan årsskiftet, Jenny Wester med flera. Ett gott samtal - Ett gott samarbete.


Nu närmar sig lördagen sitt slut och helgvilan har lägrat sig. Med det sagt vill jag önska er alla en skön och trivsam helg.
Comments


bottom of page