top of page

Michaels veckorapport v.50

Det lackar mot Jul i rasande fart!!

Helt plötsligt  är det strax jul igen. Lika plötsligt varje år

Årets sista Kommunfullmäktige hölls på tisdagen och måndagen ägnas då åt de sista förberedelserna samt ett välbesökt Alliansgruppmöte på kvällen. Leif Aronsson, fullmäktiges ordförande, bjuder in till förberedande dialog varje måndag kväll före KF.

Hör gärna av er om ni vill vara med

Fullmäktige fastställde taxor, snackade strategier och återrapporterade medborgarförslag.

Vi fick också en riktigt bra redogörelse av Åsa, Maria, Lena och Lasse från det nyligen genomförda vänortsbesöket i De Pere.

Ta gärna del av redovisningen genom web-sändningen på kommunens hemsida.

Vi fick också äran att fira jubilarerna Jan, Ann-Charlotte och Kate. Stort grattis till er alla

Onsdag genomfördes ett KSAU, samtal hölls med samarbetspartners angående kriminalvårdens kommande kapacitetsrapport och inledande samtal om ett eventuellt kommunalt Ungdomsråd hölls. Vi vill flytta fram våra positioner som en riktigt inkluderande kommun. Det handlar om att känna tillhörighet. Sådant stärker

Torsdagen hoppade igång genom en riktigt välbesökt ”Julmingelfrukost” för hugade ur vårt lokala näringsliv. God stämning och gott snack!

Torsdag eftermiddag hölls sammanträde med det kommunala pensionärsrådet och på fredag förmiddag hölls ett likadant med det kommunala handikapprådet.

Hos pensionärerna behandlades många frågeställningar kring den service Välfärd och arbetsmarknadsförvaltningen erbjuder och på handikapprådet fokuserades kring frågor hanterade av Samhällsbyggnadsförvaltningen men även en del kring Teknik & Fritid.

Riktigt bra föreläsningar och rappa dialoger därefter

Vi fick också anledning att uppmärksamma några jubilarer på plats och vi fick även avtacka Lena Kock i pensionärsrådet och Barbro Gustafsson i handikapprådet.

Stort Tackför ert seriösa engagemang i de uppdrag ni haft och stort Lycka till i framtida utmaningar

Fredagen avslutades med en riktigt upplyftande rapport från kriminalvården och det framtida behovet av kriminalvårdsplatser. Fick anledning att åter framhålla kommunens genomarbetade erbjudande om att hjälpa till.

Med det sagt önskar jag er alla

Allt gott!


Comentarios


bottom of page