top of page

Michaels veckorapport v.44

Hujedamig!! Var kommer allt regn ifrån? Höga flöden (återigen) genom vår vackra stad och lågtrycken står på rad…. Nåväl, efter regn kommer sol

Samtalen kring en önskad kriminalvårdsetablering rullar på. En ny, uppdaterad ”Åmålsfolder” har tagits fram och arbetet med detaljplanen för området tuggar vidare.

En pressträff tillsammans med representanter för våra pensionärsföreningar med anledning av den nedlagda ”Ronden” har genomförts. Vi ser fram emot en konstruktiv dialog mellan regionen och andra aktörer för att lösa uppkommet problem. Det handlar om fungerande transporter och det handlar om rätten till god sjukvård, även för de som bor utanför tätorterna.

Styrelsemöte för Visit Dalsland AB, styrelsemöte för -Åmål, beredning inför kommande Ks-möte, ekonomisk uppföljning för KS-förvaltningen och IT-strategier är något av vad som avhandlats i veckan.

Jag hade också den stora äran att få komma till den, genom sammanslagning, nystartade Equmeniakyrkan i Åmål. Jag berättade lite om vad som händer i vår fina stad och bjöds på både musik och tänkvärda resonemang. Mycket människor och mycket trevligt. På bilden har Pastor Ulrika Danielsson och Christer Törnell (Kd) snyggt fångats

Söndagskvällen ägnades åt gruppmöte med världens goaste -Åmål

Med det sagt drar vi in i ny vecka och nya utmaningar

Allt Gott!Comments


bottom of page