top of page

Michaels veckorapport v.40

En vecka som gav oss någon riktigt varm o klibbig dag - men som också gav en förkänning av den stundande kalla årstiden. Jag tycker hösten, med alla dess mäktiga färger, är riktigt tjusig.

Låt oss hoppas på lite sol också - något vi inte fått för mycket av i år, kan tyckas.

Veckan har bjudit på många spänstiga samtal. Den började, som den så ofta gör, med sedvanliga beredningsmöten för att förbereda ärenden inför kommande sammanträden. Där har också hunnits med några besök från både kommuninvånare och politiska företrädare.

Representanter från studieförbunden gav en intressant redovisning av sin verksamhet och vilka effekter de ekonomiskt kärva åren vi nu befinner oss i, kan komma att innebära för verksamheten.

Den ekonomiska verklighet vi - och stora delar av vår omgivning befinner oss i - kommer att vara kännbar för oss alla ytterligare något/ några år.

Arbetsveckan avslutades i vår vackra huvudstad med ett ekonomiskt seminarium och därefter möte på justitiedepartementet för ytterligare resonemang kring vårt erbjudande om etablering av en kriminalvårdsanläggning i vår arbetsregion och kommun.

Vi (Björn Wennerström och jag) fick det stora nöjet att samtala med Mikael Kullberg, statssekreterare hos Gunnar Strömmer, Karl Magnus Sjögren, politiskt sakkunnig, och Anna Brodén, kansliråd.

Riktigt bra samtal och riktigt trevligt att få tala om vårt vackra Åmål och vad vi vill åstadkomma.

Fortsättning följer.

Helgen ägnades åt studiebesök och lite avkoppling i skogen.

Med det sagt är det dags för ny vecka och nya friska tag

Allt gott till er alla!
Comments


bottom of page