top of page

Michaels veckorapport v.33

Vecka 33 Nu har vi skruvat upp tempot igen. De allra flesta har kommit åter från sin semesterledighet. Stadshus och verksamheter är åter fyllda av aktivitet. Hoppas ni alla fått både sol och nödvändig vila att ladda med


Ekonomisk medvetenhet kommer att prägla vår tillvaro under några år framöver. Det spända världsläget påverkar oss alla, både rent privat men också (i allra högsta grad) indirekt genom den ansträngda ekonomi Åmål och många andra kommuner har att hantera. Budgetarbetet pågår för fullt.


I veckan har, med anledning av vårt arbete kopplat till en möjlig kriminalvårdsetablering i kommunen, Ewa Svensson (V), Björn Wennerström och jag hållit ett informationsmöte med riksdagsledamot, tillika ledamot i justitieutskottet, Gudrun Nordborg (V). Ett givande och bra möte där syftet är att hålla utskottet informerade om det projekt vi jobbat med i drygt två år. Fler möten är inplanerade med anledning av detta.


Beredningsmöten har varvats med trevliga sammanträden med delar av föreningslivet, fler budgetmöten och även en avtackning av den mångårigt trogne medarbetaren Kent på miljökontoret. Åmålsvackert väder dagen till ära Fredagen ägnades åt nyttig information kring bl.a. ekonomistyrning i Karlstad och under lördagen fick jag den stora äran att invigningstala när Kvarnens dag i Tollebol hölls. En härlig tillställning med musik, hantverk, barnaktiviteter, hästar, våfflor och mycket annat på menyn.


Tollebols kvarn är en samlingsplats med anor från medeltiden. Eldsjälar som Ellionor Moberg, byalaget och andra ser till att vi får minnas och uppleva. (Jag lyckades fånga musikern Caisa Svanström och Ellionor på en liten bild)


Veckan avslutades på söndag med ett riktigt trevligt kvälls-gruppmöte, tillsammans med några partikollegor i stadshuset. Bra avslutning på en bra arbetsvecka


Med det sagt önskar jag er alla en riktigt härlig vecka 34コメント


bottom of page