top of page

Michaels veckorapport v.32

Vecka 32 En vecka med mycket nederbörd. Stormen Hans härjade friskt på sina håll och höga vattenflöden, med allt vad det kan medföra, höll oss alla oroligt vakande… Våra förvaltningar har jobbat hårt både med beredskap och åtgärder. Bra jobbat och riktigt bra informerat under resans gång


Mycket tid har under veckan lagts på förberedelser inför fredagens möte då Vänersborg, Säffle och övriga dalslandskommuner inbjudits till Åmål för att diskutera utökade samarbeten, vår gemensamma arbetsregion och det arbete Åmål sysslat med i projektet med att försöka få en kriminalvårdsanläggning etablerad i kommunen. Även länsstyrelsen deltog i mötet, vilket vi alla är väldigt tacksamma för.


Veckan har också innehållit ett KSAU - vilket är ett arbetsutskott som förbereder ärenden inför kommunstyrelsen. Kommunstyrelsens arbetsutskott står förkortningen för.


Presskonferens och enskilda intervjuer avslutade fredagen…


På lördag körde vi Åmålskalaset hela dagen och långt in på sena kvällen. En lyckad tillställning där hastiga förändringar i programmet fick göras eftersom artisten Molly insjuknat i Covid. Bra jobbat att få tag i andra artister och bra jobbat av de artister som med kort varsel hoppade in- och levererade god underhållning. Stort bravo - ingen nämnd och ingen glömd.


På söndag åkte Maria Bertilsson Sandin, Ove Kaye och jag till Åmålstravet med anledning av deras 100-års jubileum (de hade även ett 70-års jubileum samma dag samt körde tävlingskonceptet ”The right way”) Uppvaktning med blommor samt ett litet bidrag till sällskapets ungdomsverksamhet var vad vi planerat. Dagen kryddades ytterligare med att jag fick agera prisutdelare för lopp 2 i dagens travtävling. Ett uppdrag som var både hedrande och överraskande.


Med det sagt vill jag önska jubilaren och alla ni andra en riktigt god vecka!Comments


bottom of page