top of page

Michaels veckorapport v.23

Vecka 23 - Tänk så många trevliga händelser denna vecka bjöd oss på i år!


Vi fick uppleva ”En pampig hyllning till Sverige i Örnäsparken”, för att citera Provinstidningen. Vi upplevde det när vi firade Nationaldagen som bl.a. uppmärksammar självständighets-dagen när Gustav Vasa valdes till kung år 1523. Vi firar svenska flaggan och vi firar vårt fosterland.


Gymnasisterna hade åter sin fantastiska studentbal på vackra Baldersnäs herrgård i Dals Långed. Glada människor, tjusiga bilar, ett strålande väder och en tjusig miljö. En ypperlig start på en bal-afton, eller hur?


Veckan avslutades därefter i stor stil med skolavslutning och traditionellt utspring från Karlbergsgymnasiet för våra studenter. Vilket drag!! De varmaste lyckönskningar till er alla!


Politiken har naturligtvis rullat på i gott tempo även denna vecka med sina utmaningar och glädjeämnen. Jag kan nämna saker som politikutveckling, budgetprocess 2024 och nya utmaningar för vårt kärnverksamhetsområde ”vård och omsorg”. Resultatprognosen för innevarande år ser fortfarande bedrövlig ut men vi jobbar enträget vidare, både inom politiken och inom förvaltningarna.


Fortsättning följer.


Allt gott till er alla!


Ps. Min grabb tog också studenten i år ds.


Comments


bottom of page