top of page

Michaels veckorapport v.22

Lokaltidningen (PD) lyfter i veckan den EU-valskampanj som hållits på Karlbergsgymnasiet i Åmål. God uppslutning och viktiga frågor.

Du glömmer väl inte att rösta?


Vi kan också läsa om den konsekvensutredning kommunen låtit genomföra med anledning av eventuell etablering av s.k. Handelsområden utanför stadskärnan. Intressant och lärorikt.

Veckorna domineras alltjämt av arbetet med budget för kommunen.

Annat som varit på ”tapeten” är självklart Alliansgruppmöte inför veckans kommunfullmäktigemöte och diverse beredningsarbeten….


Under tisdagen hade vi en mycket trevlig uppföljning med Susann på Svenskt Näringsliv angående näringslivets betyg på kommunens arbete. Riktigt glädjande och mycket intressant att följa kommunens framsteg.


På onsdag brände vi av månadens kommunfullmäktigemöte. Fullmäktige är kommunens högsta beslutande organ och dessa sammanträde kan följas live på webben och även spelas upp i efterhand.

Spana gärna in hur det går till på www.amal.se 


På torsdag presenterades andra delen av den externa genomlysningen av välfärd- och arbetsmarknadsförvaltningen. Riktigt bra utredning där möjligheter till förbättringar belysts. - men även de områden som vi är riktigt duktiga på har pekats ut. Helt superbra, vill jag mena. Dagen avslutades med intressant samtal med en duktig, aktiv förening i kommunen.


Fredag styrdes skutan mot Lurö för vårmöte med Vänersamarbetet. Ett samarbete mellan 13 Vänerkommuner som mästerligt roddas av Laila Gibson och ordförande Henrik Harlitz (M), Vänersborg.

Riktigt bra möte i en fantastisk miljö


Under lördagen fortsatte naturligtvis vårt kampanjande inför EU-valet den 9/6.


Med det sagt önskar jag er alla en fortsatt härlig dag!Comments


bottom of page